فایل های دسته بندی صنایع غذایی
-
تحقیق صنایع غذایی، این فایل با فرمت Word و با حجم 23 صفحه و قابل ویرایش می باشد، بخشی از متن: مصرف كنندگان به طور روز افزون براي مسايلي همچون كيفيت، بهداشت و ايمني مواد غذايي که مي خورند يا مي آشامند، اهميت بيشتري قايل مي شوند.تضمين كيفيت ...
-
مقاله صنایع غذایی، این فایل با فرمت Word و با حجم 8 صفحه و قابل ویرایش می باشد، بخشی از متن: آزمایش غذا :قبل از اینکه به یک روانکاو مراجعه کنید، بلند شوید و نگاهی به داخل فریزرتان بیندازید. اگر فقط پنیر، پیتزا و شیرهای پرچرب است، باید بگویم که اشکال کار، برنامه غذاییتان بوده است. چیزی که...
-
تحقیق شیر، این فایل با فرمت Word و با حجم 38 صفحه و قابل ویرایش می باشد، مقدمه:ضرورت مصرف روزانه شير براي تمامي گروههاي سني همواره از سوي متخصصان علم تغذيه و سازمان هاي بهداشتي بين المللي از WHO و FAO توصيه شده است .امروزه ميزان مصرف شير و فرآورده هاي آن در هر جامعه...
-
تحقیق صنایع مواد غذایی، این فایل با فرمت Word و با حجم 16 صفحه و قابل ویرایش می باشد، غذا و تغذیه ، بیشک مهمترین موضوع مورد بحث دنیای امروز را تشکیل میدهد. افزایش آگاهی و دانش مردم در مورد خصوصیات تغذیهای ترکیبهای مختلفی غذایی ، نیازمند این است که در مورد غذاهای خاص اطلاعات بیشتری...
-
تحقیق کاستارد پخته، این فایل با فرمت Word و با حجم 16 صفحه و قابل ویرایش می باشد، از انواع کارستارد پخته شده می توان به سس کاستارد اشاره کرد که به عنوان فیلر در انواع کارت ها یا به عنوان پوشش دهنده در انواع شیرینی ها و هم چنین تزیین میوه ها بکار می رود . یک سس کاستارد پخته نشده رقیق...
-
تحقیق نقش مواد معدنی بدن، این فایل با فرمت Word و با حجم 16صفحه و قابل ویرایش می باشد، دید کلی :املاح در همه جا خاک ، آب ، گیاه و بدن انسان وجود دارند. در بدن ما نیز انواع مختلفی از آنها موجود است که به استخوانهایمان استحکام ...
-
تحقیق نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی، این فایل با فرمت Word و با حجم 56 صفحه و قابل ویرایش می باشد، نمونه برداری از ماهیان (جهت ارزیابی تازگی آنها)، در محلهای تخلیه صید یا در طی عمده فروشی آنها صورت می گیرد که در جدول یک آورده شده است. همچنین نمونه برداری از ماهی قبل از تخلیه آن در...
-
استانداردويژگيهاي ظروف فلزي غير قابل نفوذ براي نگهداري مواد غذائي (مقررات عمومي)، این فایل با فرمت Word و با حجم 31 صفحه و قابل ویرایش می باشد، موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران تنها سازماني است در ايران كه بر طبق قانون ميتواند استاندارد رسمي فرآوردهها را تعيين و تدوين و اجراي آنها را با كسب...
-
تحقیق شیر شتر، این فایل با فرمت Word و با حجم 105 صفحه و قابل ویرایش می باشد، مقدمه:شتر نمادی از بقای زندگی انسان در صحراها می باشد که با تاریخ تمدن چادرنشینی در منطقه گرم و خشک نیمکره شمالی گره خورده است. شتر یکی از عوامل مهم فرهنگ و کشاورزی این نواحی می باشد. شتر به ...
-
تحقيق خواص و فوايد مواد غذايی، این فایل با فرمت Word و با حجم 13 صفحه و قابل ویرایش می باشد، در این تحقیق سعی بر این شده است که خواننده را با برخی از فواید مواد غذایی آشنا سازیم که اکثر این مواد غذایی در دسترس عموم مردم قرار دارد .این مواد غذایی شامل مجموعه ای خلاصه شده از انواع مواد غذایی همچون...
-
تحقیق خشك كردن قارچ خوراكي، این فایل با فرمت Word و با حجم 17 صفحه و قابل ویرایش می باشد، خشك كردن مواد غذايي و تبخير و حذف نسبي رطوبت ماده غذايي و در نتيجه مساعد كردن محيط براي رشد ميكرو ارگانيسم ها و انجام فعل و انفعالات شيميايي به منظور حفظ و نگهداري مواد غذايي به مدت بيشتر ، يكي از راههاي ...
-
تحقیق چای، این فایل با فرمت Word و با حجم 33 صفحه و قابل ویرایش می باشد، چای یک نوشیدنی است که با دم کردن برگها،جوانه ها یا شاخه های فرآوری شده بوته چای گونه Camellia sinensis به مدت چند دقیقه درآب داغ درست می شود. فرآوری آن می تواند شامل اکسیداسیون (تخمیر)، حرارت دهی،...
-
تحقیق تهیه استارتر و مایه پنیر، این فایل با فرمت Word و با حجم 17 صفحه و قابل ویرایش می باشد، در مجموع استارتر برای کاهش PH و ایجاد آروما و طعم مناسب پنیر به مور استفاده قرار می گیرد.میکرو ارگانیسم های فروفیل تولید دی استیل می کنند که باعث طعم و عطر کره ای در پنیر می شود. استارترهای ...
-
تحقیق تبريد مواد غذايي، این فایل با فرمت Word و با حجم 17 صفحه و قابل ویرایش می باشد، امروزه براي نگهداري كردن و بالابردن ظاهر و طعم مواد غذايي روشهاي مختلف زيادي قابل دسترسي هستند مراحل مواد غذايي و روشهاي نگهداري محصولاتي را بوجود مي آورد كه براي مصرف كنندگان مناسب هستند . مثل محصولاتي ...
-
پنیر پروسس و جانشینها یا محصولات پنیری بدلی، این فایل با فرمت Word و با حجم 41 صفحه و قابل ویرایش می باشد، فرآورده ها محصولات در این گروه از محصولات پنیری با پنیرهای طبیعی متفاوت است به این صورت که آنها به طور مستقیم از شیر یا شیر آبگیری شده ساخته...
-
تحقیق پروتئين ها، این فایل با فرمت Word و با حجم 18 صفحه و قابل ویرایش می باشد، رفتار سلولی و تمام فعالیتهایی که در سلول انجام میشود بر عهده پروتئینها است. همه پروتئینها با هم برهمکنش دارند و تقریباً میتوان گفت که ...